Open post
Inzicht in jezelf

Inzicht in jezelf en wie is mijn klant?

Deze vraag stelde ik mezelf toen ik deze website aan het maken was. Ja inderdaad, ik heb deze website helemaal zelf gebouwd. Toch wel handig als je naast ‘coach’ ook marketeer bent. Al is een website bouwen niet helemaal mijn specialisme…. marketing kent vele terreinen….. ben toch trots op mezelf! Men zegt wel eens: “Je trekt de klanten aan die bij je passen en vaak ook hetzelfde probleem hebben of hebben gehad als jij”. Als dat zo is, dan moet ik dus eerst iets over mezelf vertellen.

Lees meer “Inzicht in jezelf en wie is mijn klant?”

Open post
Esqura journey

Wat betekent The Journey voor mij?

We hebben allemaal angsten, vooroordelen, blokkades, ego’s die ons tegenhouden om echt jezelf te zijn en om in vrijheid te leven. The Journey is een methode om alle lagen/muren die we om onszelf heen gebouwd hebben af te breken. Deze muren zijn ooit eerder ontstaan door ervaringen in dit leven of een vorig leven als je daarin gelooft of door overtuigingen van onszelf van onze (voor)ouders.

Lees meer “Wat betekent The Journey voor mij?”

Open post
Angst voor het onbekende

Wat is groter: de angst zelf of de angst voor het onbekende

Als je mensen vraagt: ‘Wat is het sterkste instinct dat de mens heeft?” Velen zullen dan zeggen: ‘overleven’.
Uit onderzoek blijkt dat dit niet het geval is. Het sterkste instinct dat de mens bezit is de drang om alles bij hetzelfde te willen houden. Mensen zijn bang voor het onbekende. Sommige mensen zullen nog eerder hun leven beëindigen dan naar nieuwe dingen kijken, stelde onderzoekster Virginia Satir*.

Lees meer “Wat is groter: de angst zelf of de angst voor het onbekende”