Ervaringen

Lees hier de ervaringen van clienten die een NLP of Journey sessie hebben gehad.

Angsten

Al jaren had ik last van angsten en negativiteit. Dit had impact op mijn leven, zowel als moeder en als dochter zijnde. Maar ook op mijn werk als collega had dit effect. Door een tip van mijn vriend kwam ik terecht bij Monique. Na een telefoontje (wat ik al als prettig ervaarde) had ik gelukkig al snel een afspraak.
Die fijne ervaring zette zich ook voort in onze sessies. De tips waren makkelijk toe te passen in het dagelijks leven en ik merkte ook meteen het positieve effect ervan. We hebben ook een helende reis gemaakt. Monique is daar fantastisch in. Ze begeleid je tijdens de reis rustig en kalm met haar stem, daarbij voelde het warm en vertrouwd aan. Wat een verheldering en opluchting voelde ik elke keer na een sessie.
Door deze ervaringen ben ik nu niet die vrouw die altijd sterk MOET zijn en moet omgaan met haar negativiteit, maar BEN ik gewoon die sterke vrouw met positiviteit.
Bedankt voor al je vertrouwen en fijne sessies!
Noor

Hoogtevrees

Zo lang ik me kan herinneren heb ik last van hoogtevrees. Ik kon er mee leven maar de laatste jaren werd het steeds erger. Ik durfde zelfs niet meer op vakantie, in de vrees om bergen, bruggen of liften tegen te komen en ook in mijn werk ging het steeds meer tegen me werken. Met een paar simpele oefeningen ben ik nu van mijn hoogtevrees af! En het lijkt wel alsof er meer angsten weggevallen zijn. Super ervaring, ik raad het iedereen aan!
Edith

Eenzaamheid

Ik zit veel 'in mijn hoofd', dat wist ik al wel, maar tijdens de sessie met Monique was het heel duidelijk. Ik had moeite om 'de stemmen' in mijn hoofd los te laten, om volledig mezelf te zijn en gewoon boven te laten komen wat boven moest komen. Monique is zeer creatief en binnen no time had ze iets bedacht waarmee ik de controle los kon laten. Ik ging sceptisch naar deze afspraak, maar naderhand was ik zo happy! Eindelijk, na 1 sessie, weet ik waarom ik nooit kind heb kunnen zijn en waarom ik me altijd zo eenzaam heb gevoeld. Want tijdens de sessie kwam een herinnering boven van vlak na mijn geboorte. Samen met Monique heb ik deze herinnering positief herbeleefd. Ik voel met een stuk beter nu en ben meer mezelf. Ik had dit veel eerder moeten doen, dank je wel Monique!
Meike

Hoofdpijn en heling

De heling suddert bij mij al dagen lekker door. Op momenten dat ik me normaal heel druk kon maken, ben ik nu rustig, evenwichtig en kalm. De sessie was heel troostend. Het was een geruststelling om mijn gidsen te zien, hen te horen spreken, mee te maken en te mogen ontmoeten. Het is zo'n fijn gevoel dat ik niet alleen ben, dat er op verzoek hulp is. Tijdens de sessie sprak een wijze vrouw tegen me: "je hoeft het niet alleen te doen, maar je mag het wel zelf doen". Die uitspraak heb ik nu werkelijk gevoeld. Want de hoofdpijn waarmee ik in strijd was (dag en nacht) is gezakt en soms helemaal weg!!!!

Deze bijzondere ervaring heeft iets in mij tot stilstand gebracht (de doe-stand) en een besef in mij laten groeien dat ik er mag zijn. Door werkelijk aandacht te besteden aan mijn innerlijke stem, het al-wetende, heb ik alles kunnen vragen en wist / gaf ik zelf de antwoorden. Mijn conclusie is nu dat alle antwoorden in mijzelf te vinden zijn en dat ik een stuk geheeld ben. Zó mooi en ik ben heel dankbaar dat ik deze reis gemaakt heb. Heel hartelijk dank voor deze ervaring.
Dorian

Angst om te vliegen

Wat ben ik  blij dat ik je gebeld heb! 3 Uur voor vertrek van mijn vlucht naar Detroit overviel het me weer: de angst om te vliegen. Ik had het jaren niet meer gehad. Maar nu was het er ineens weer: pijn in mijn buik en het zweet brak me uit. Allerlei smoezen om de vlucht te cancellen gingen door mijn hoofd. Maar mijn nieuwe functie als Algemeen Directeur vraagt nu eenmaal van me om in het vliegtuig te stappen. Het enige dat ik kon bedenken is jou bellen. Na geruststellende woorden en een NLP oefening door te telefoon ging ik richting Schiphol. En het werkte!! Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar ik ben relaxt aangekomen in Detroit. Thanks
David

In het HIER en NU zijn

Voorafgaand aan de sessie had ik aangegeven dat ik meer "in het hier en nu wil zijn, dat ik gehoord wil worden en dat ik meer mijn liefde wil delen. Ik ben continu afgeleid, ik moet zoveel van mezelf. Ik wil de weg naar mezelf weer vinden". 
Wat ik heel erg fijn vond was jouw rustige meebewegen met mijn flow tijdens de sessie. Ik heb geen enkel moment zelf hoeven nadenken en je begeleidt heel natuurlijk. Erg prettig! Ik voel me een stuk losser, alsof er wat trossen zijn losgegooid. Wat ook zo is :).
Het stuk van de ballonnen vond ik super en zo'n  waardevol middel om iets positiefs te doen/ te geven aan mijn dierbaren en mezelf. Dank je wel voor zo'n waardevolle sessie. Waardevol voor iedereen die ik op mijn reis tegen ben gekomen inclusief mijzelf. Ik heb echt het gevoel dat het iets veranderd heeft in mijn leven en in de relatie met mijn man en kinderen.
Sanne

Verlichting

De helende reis die ik bij Monique heb mogen maken was ècht helend (wist niet wat ik kon verwachten)! De reis heeft een vraagstuk, waar ik al langer mee worstelde, verhelderd en dat heeft verlicht. Haar zachtheid, scherpe waarneming en kundige begeleiding zorgde ervoor dat ik me mee kon laten voeren en niet werd afgeleid. Heel fijn!
Winnie

Angsten

Ik ben blij met mijn nieuwe inzichten. Tijdens de sessie kwam een herinnering boven van toen ik 3 jaar was. Ik begrijp nu dat de angst die ik al mijn hele leven voel, niet van mij is maar van mijn moeder. Dit inzicht heeft me ook geholpen in de relatie met mijn moeder. We begrijpen elkaar nu beter en onze band is dieper geworden. Ik voel me vrijer en rustiger nu ik besef dat de gevoelens van angst niet van mij zijn. Ik kan er nu ook makkelijker afstand van nemen. Grappig genoeg heb ik sinds de sessie minder last mijn keel.
Barbara

Prestatiedrang

Voor de sessie gaf ik aan dat ik wilde werken aan mijn gevoel van rusteloosheid en altijd maar willen presteren. Ik liep op mijn tenen, als een ratje in een molentje, altijd maar doorgaan en doorgaan, het was nooit genoeg. Nu snap ik waar deze rusteloosheid vandaan komt. Het is deels mijn karakter en voor een deel heb ik dit meegekregen van mijn ouders. Vele herinneringen kwamen boven tijdens de sessie. Ik voel me nu vrijer en het lijkt alsof ik meer ruimte heb om mijn eigen grenzen aan te geven. Ik vond het een hele fijne sessie en kom graag nog een terug voor een vervolgsessie.
Angelique

Grenzen aangeven

Ik ben nog duidelijker bij mijzelf gekomen. Ik voel beter waar ik naar toe wil en wat ik absoluut niet meer wil in mijn leven. Maar dit gaat niet echt subtiel, misschien hoort dat gewoon bij mij. Het is net alsof de bullshit-filter weg is, ik prik er allemaal dwars doorheen en kies duidelijk voor wat goed voor mij is.
Dank je wel voor je begeleiding hierin. In eerste instantie dacht ik, omdat de sessie niet zo heftig was en niet zo lang duurde als de vorige keer, dat het weinig uitwerking zou hebben. Maar het heeft juist erg veel gedaan! 
Myra

Rust in mijn hoofd

Sinds ruim een week voel ik me langzaamaan wat beter. Of het nu komt door onze helende reis, door het weer, de lentekriebels, andere voeding, het maakt niet uit: ik ervaar meer rust in mijn hoofd. De reis zelf bracht me inzichten en kracht, ik weet nu dat ik zelf de tools bij me draag om mezelf te helpen en te helen.

Je hebt me op een hele fijne, zachte manier begeleid, waardoor ik ook echt heb mogen ervaren dat deze reis niet in mijn gedachten maar in mijn onderbewustzijn afspeelt. Het verslik-moment is voor mij zo een enorme eye-opener geweest: ik mag (en misschien in dit geval wel móet) mijzelf beter uiten en geluid geven. Ik mag mijn waarheid en wensen duidelijker laten horen. Dat was zo'n duidelijke boodschap. Ik heb wel eerder gemerkt dat ik 'iets' in mijn keelgebied aan te gaan heb maar sinds onze ontmoeting weet ik ook wat. Zo fijn. Daar ben ik je enorm dankbaar voor!
Victoria