MONIQUE BLOKLAND-BAAS

Ik begeleid je in jouw eigen proces om je ware zelf te vinden, om je te bevrijden van fysieke pijn en/of emotionele ballast. En om meer liefde en vrijheid in je leven te ervaren door een krachtige beproefde methode toe te passen die NLP en The Journey heet.

Ik noem mezelf geen coach, therapeut of iets dat daarop lijkt. Het is jouw proces, jouw leven, jouw emoties, jouw pijn. Jij bepaalt wat je daarmee doet en of je er iets mee doet. Het enige dat ik doe, is met jou meegaan op reis. Jouw reis, naar jouw onderbewustzijn. Daar liggen de emoties opgeslagen die verbonden zijn met bepaalde gebeurtenissen uit je leven. Door de methodiek van NLP en The Journey heb ik een toolbox in handen en is het mogelijk om toegang te krijgen tot deze herinneringen en jezelf te bevrijden van alle ballast zodat je een vrij en volwaardig leven kunt leven.

Ik heb verschillende methodes en technieken geleerd om je goed te laten voelen. Wil je deze ook leren?  Maak dan een afspraak. Met mijn intuitie en alle tools die ik geleerd heb, begeleid ik jou en neem ik je mee op reis.

BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Ik werk voor bedrijven en particulieren. Denk aan professionals die vastgelopen zijn in hun baan, moeite hebben met leiding geven, hun grenzen te aangeven of  echt in hun kracht te staan. Of particulieren die in hun dagelijks leven vastgelopen zijn, onverklaarbare ziektes/pijnen hebben, het even niet meer zien zitten of angsten hebben.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met mensen die een emotionele ballast of fysieke blokkades hadden. Ik heb mensen begeleid met een depressie, angsten of burn-out of met fysieke problemen als rugpijn, chronische hoofdpijn en auto-immuunziektes.

Mijn clienten voelen na de sessies meer vrijheid en innerlijk geluk. Ze leven meer hun leven, vanuit wie ze zijn en wat ze voelen. Emoties mogen er zijn, meningen en opvattingen mogen er zijn. Omdat ze meer zichzelf zijn en geen belemmeringen/angsten of pijn meer voelen, staan ze krachtiger in het leven. Gebruiken ze hun zintuigen meer, genieten meer, hebben ze een betere balans in werk en prive en hebben ze een kwalitatiever leven met hun partner en kinderen.

OPLEIDINGEN

Mediumschap & Trance healing

Monique is opgeleid als medium & trance healer bij Spirituele & Intuïtieve Academie. Mediumschap en Trance Healing is een mooie nieuwe en manier om eenvoudig bij de oorzaak van pijn of blokkade(s) te komen, die persoonlijke of spirituele groei kunnen belemmeren. Oude overtuigingen, emotionele pijn en/of verdriet, afgesloten gevoelens, vaste patronen en blinde vlekken kunnen worden achterhaald en inzichtelijk worden gemaakt.

The Journey

Monique is opgeleid door Brandon Bays zelf, de grondlegger van The Journey methode, en Monique is een geaccrediteerd Journey therapeut. The Journey wordt in Nederland ook wel Helende Reis genoemd. Monique begeleid je in jouw proces volgens deze methode. Door in contact te komen met je innerlijke kracht, je eigen essentie, vind je de benodigde antwoorden en bevrijd je jezelf van opgebouwde patronen, belemmeringen en emotionele- of fysieke klachten. Jaarlijks volgt zij nascholing en assisteert zij bij de opleidingen van Brandon Bays in Nederland en Europa.

NLP

Monique is Master in NLP en heeft haar opleiding gevolgd bij Robin Stevens. Robin is opgeleid door Richard Bandler zelf, de grondlegger van NLP  die hij in de jaren zeventig ontwikkelde. Zijn aanpak en manier van trainen is nog steeds de beste vorm van NLP die wereldwijd onderwezen wordt. Alle behaalde certificaten door Monique zijn goedgekeurd en ondertekend door Richard Bandler en the Society of NLP.

Medische basiskennis

Monique heeft een medische basiskennis diploma behaald bij Con Amore. Con Amore levert met deze opleiding een bijdrage aan een gezondheidszorg waarbij complementaire en reguliere geneeskunde intensief samen werken. Zij doen dit door zorgprofessionals in hun kracht te zetten middels een hoogwaardige, geaccrediteerde opleiding, waarin ze wetenschappelijke kennis combineren met een holistisch mensbeeld.

Aanbevelingen