WAT BIEDT ESQURA..

Vrijheid, kracht en inzicht

Persoonlijke coaching
Loop je vaak tegen dezelfde problemen aan, soms in een iets andere vorm? Heb je heftige emoties (woede-uitbarstingen), negatieve gedachten ("ik kan het toch niet") of onzekerheid ("ik weet niet wat ik wil met mijn leven")
Welke spiegel wordt je voorgehouden? En wil je weten hoe je dat kunt omzetten naar een positieve levensflow?

Tijdens de sessie krijg je toegang tot je onderbewustzijn, daar liggen de antwoorden of herinneringen opgeslagen. Vaak weet jouw onderbewustzijn precies wat je nodig hebt of welke kant je op moet. We zijn alleen vergeten om naar onze innerlijke wijsheid te luisteren. In een sessie combineer ik verschillende technieken uit NLP, hypnose en The Journey (Helende Reis).

Werkwijze
We beginnen met een verkennend gesprek aan de telefoon.  Hierin bespreken we samen wat precies je klachten zijn en wat je hier graag aan wilt doen. Tijdens dit verkennende gesprek bepalen we welk type coaching goed bij jouw situatie past en als dit zo is, dan maken we afspraken voor een of meerdere sessies. Een sessie duurt meestal 1,5 a 2 uur.

Locatie
De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis.

Neem contact met met me op voor een telefonisch verkennend gesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Lees hier de ervaringen van andere cliënten.
Persoonlijke coaching Pakket: 3 sessies
In 3 stappen naar een postitief, gelukkig en gezond leven

Als je last hebt van klachten zoals angst, onzekerheid, lichte depressie, paniekaanvallen, negatieve gevoelens of andere psychische of lichamelijke klachten dan is een persoonlijke sessie de aangewezen methode om dit aan te pakken. Tijdens een drietal sessies lossen we je probleem op. Natuurlijk is het ook mogelijk om een enkele sessie te boeken, echter in de praktijk blijkt dat 3 sessies een goed resultaat oplevert. De sessies zien er ongeveer als volgt uit:

Inzicht, vrijheid en kracht - in 3 stappen
Tijdens de persoonlijke sessies maken we gebruik van krachtige NLP- en The Journey technieken. NLP kenmerkt zich door een snelle en zorgvuldige aanpak. Je gaat direct aan de slag met bewezen oefeningen om je snel weer goed te voelen.

Gratis verkennend telefoongesprek
Tijdens dit verkennende telefoongesprek bekijken we samen of de methode bij jou past en bij het oplossen van jouw probleem. En daarnaast is het belangrijk om te bepalen of er een klik is. Is dit het geval dan maken we een afspraak voor 1 of meerdere sessies in mijn coachruimte aan huis.

Week 1: Eerste sessie
In deze sessie beginnen we met het inventariseren van je klachten. Daarna gaan we direct aan de slag met het oplossen van je problemen. Je leert de belangrijkste NLP technieken. Het gevolg is dat jij je na deze sessie al een stuk beter voelt.

Week 3: Tweede sessie
We herhalen de technieken uit de eerste sessie, zodat je zeker weet dat je alles goed begrepen hebt. In deze sessie leer je om je zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast maak je een duidelijk toekomstbeeld, zodat je weet waar je naar toe wilt in jouw leven. Ook is het mogelijk om in deze sessie een Helende Reis (Journey) te maken. Het gevolg is dat je vol zelfvertrouwen de deur uit gaat.

Week 5: Derde sessie
Deze sessie is vooral ter controle om vast te stellen dat het nu een stuk beter met je gaat. Eventuele vragen en/of bijbehorende onderwerpen kunnen in deze sessie behandelt worden. Ook is het mogelijk om in deze sessie een Helende Reis (Journey) te maken.

De duur van een sessie is ongeveer 1,5 a 2 uur.

Locatie
De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis.
NLP coaching bij angst en onzekerheid

Als je last hebt van angst en onzekerheid dan kan dat je leven behoorlijk in de weg staan. Je leeft je leven niet zoals je dat graag zou willen. Angst en onzekerheid zijn vaak het gevolg van een (langdurige) negatieve programmering van je eigen brein. Soms kan dit komen door je zelf, soms door je omgeving of door een negatieve ervaring. Wat de reden ook is, het wordt hoogste tijd om te stoppen met je slecht voelen en weer te beginnen met je goed voelen.

NLP coaching kenmerkt zich door een korte, adequate aanpak. Je leert in een aantal sessies om weer grip te krijgen op jezelf op op je leven. Er zijn een aantal krachtige NLP technieken die je helpen om je angst en onzekerheid te stoppen en te vervangen door zelfvertrouwen.

Voor wie?

  • Mensen die last hebben van angst of onzekerheid
  • Mensen die snel van hun problemen af willen
  • Mensen die hun probleem helemaal zat zijn en er nu echt aan willen werken

Werkwijze
We beginnen met een verkennend gesprek aan de telefoon.  Hierin bespreken we samen wat precies je klachten zijn en wat je hier graag aan wilt doen. Tijdens dit verkennende gesprek bepalen we welk type coaching goed bij jouw situatie past en als dit zo is, dan maken we afspraken voor de sessies.

In de meeste gevallen vinden er daarna drie sessies plaats die elk zo’n 1,5 a 2 uur duren. Wat je precies gaat doen in de sessies hangt natuurlijk af van de precieze inhoud van je situatie. Tijdens het verkennende gesprek kan ik je hier meer over vertellen.

Het is in elk geval belangrijk om te weten dat NLP coaching geen therapie is, er wordt dus niet in je verleden gegraven maar je gaat gelijk aan de slag om je beter te voelen. Het voordeel hierbij is, dat je gelijk na de eerste sessie al naar huis gaat met een goed gevoel.

Locatie
De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis.

Kennismaken
Neem contact op om een afspraak te maken voor een telefonisch verkennend gesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Wat is The Journey / Helende Reis?

In een Helende Reis krijg je toegang tot jouw onderbewustzijn waar de opgeslagen emoties en herinneringen zijn. En je zo te bevrijden van de bijbehorende blokkades zodat je een vrij en volwaardig leven kunt leiden.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.

De Helende Reis is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Of je nu wilt kijken naar een fysiek of emotioneel probleem, negatieve gedragspatronen of jezelf wilt ondersteunen in je eigen groei.

De Helende Reis is geschikt voor iedereen die streeft naar genezing van binnen uit en die bereid is daar zelf in te investeren. De Helende Reis kan goed gecombineerd worden met andere diagnostische of medische behandelingen. Maar is geen vervanging voor een reguliere behandeling. Overleg altijd met je huisarts of behandelend arts bij fysieke of emotionele klachten.

Lees hier meer over The Journey (Helende Reis) of lees de ervaringen van anderen.

Tarief
De kosten voor een persoonlijke sessie bedragen € 85,- per uur. Een consult duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur, zodat je per consult 85,- tot 127,50 kwijt bent. Je kunt ter plaatse contant of met de pin betalen. Verhoging van de uurprijs wordt niet doorgevoerd bij cliënten die al met consulten gestart zijn.

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Afzeggen kan per telefoon of e-mail. Bij niet of te laat afzeggen breng ik 1 uur a € 85,- in rekening.

Vergoeding:

  • De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar
  • Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget. Ook kunnen er mogelijkheden liggen binnen een re-integratietraject
  • Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW (tenzij anders aangegeven), materialen, voorbereiding en tussentijds mail- of telefonisch contact.